понеділок, 19 червня 2017 14:04

Автомобілі Shelby виходять на європейський ринок

Автомобілі Shelby виходять на європейський ринок
Модельний ряд автомобілів Shelby та супутні товари надійдуть у продаж у всіх 14 дилерських центрах в 11 країнах Європи Фото: ford.ua

У компанії Shelby оголосили про розширення географії дистрибуції автомобілів, деталей і ліцензованих супутніх товарів у Європі.

Модельний ряд автомобілів Shelby та супутні товари надійдуть у продаж у всіх 14 дилерських центрах в 11 країнах регіону.

GU Auto Trade продаватиме ці машини через власну мережу дилерських центрів. Перший Shelby GTE потужністю 750 к. с., оснащений низкою вдосконалень для підвищення ефективності, продемонструють на Берлінській конференції дилерів цього місяця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбулася виставка дорогих раритетних автомобілів San Marino Motor Classic

"Наші дилери спеціалізуються на американський спортивних автомобілях, їм відомо, наскільки популярними і бажаними є автомобілі Shelby. Їхні лімітовані серії приваблюють палких прихильників бренду і колекціонерів. Для європейців, які високо цінують перемоги спортивних автомобілів Shelby American на чемпіонаті світу та в Ле-Мані, це просто неймовірний шанс отримати щось справді унікальне", - говорить Лілі Гу, президент GU Auto Trade.

"Офіційні супутні товари Shelby надзвичайно популярні в усьому світі. Від литих колекційних масштабних моделей до гарних піджаків і стильних сорочок — офіційні товари Shelby можна побачити в усіх куточках світу. Завдяки цій угоді ще більше шанувальників отримають доступ до бажаних товарів", - каже Ніл Каммінгс, виконавчий співдиректор Carroll Shelby International і Carroll Shelby Licensing.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водіїв-пияків притягнуть до кримінальної відповідальності - експерт

Дилерські центри GU Auto Trade працюють у Німеччині, Нідерландах, Франції, Бельгії, Люксембурзі, Швейцарії, Австрії, Польщі, Фінляндії, Сполучених Штатах Америки та Росії. Окрім автомобілів вони зможуть запропонувати запасні деталі для спортивних авто Shelby та ліцензовані супутні товари.

Компанія Shelby American, заснована Керроллом Шелбі, - дочірня компанія, яка повністю належить Carroll Shelby International Inc. Вона виробляє та продає спортивні авто і супутні товари. Компанія створює автомобілі, які є наступниками автентичного Cobra, зокрема моделі 427 S/C, 289 FIA, вуличного 289 і Daytona Coupe. Окрім того вона пропонує модифікації для автомобілів Ford Mustang 2005–2017 років випуску — Shelby GTE, 1000, Super Snake, Shelby Terlingua Racing Team і GTS. Також Shelby American створює вантажівки Shelby Raptor, Shelby F-150 Super Snake і Shelby F-150.

Зараз ви читаєте новину «Автомобілі Shelby виходять на європейський ринок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі