четвер, 14 квітня 2011 10:04

Audi розсекретила компактний преміум-кросовер Q3
10

Незадовго до світової прем'єри в Шанхаї компанія "Audi" розсекретила новий компактний кросовер класу преміум - Q3. Це найменший кросовер в лінійці компанії з Інгольдштадта.

Новий Q3 побудований на платформі "Volkswagen Tiguan". Дизайн автомобіля виконаний у стилі п'ятидверного купе. У порівнянні із співплатформенником модель виглядає більш спортивною, динамічною і агресивною, передає ЛІГАБізнесІнформ.

В "Audi" пишаються низькою вагою Q3, що не перевищує 1,5 тонни. Крім того в компанії домоглися значного зниження коефіцієнта аеродинамічного опору, який становить 0,32.

Об'єм багажного відділення може бути збільшений з 460 до 1365 літрів.

Компактний кросовер отримав чотири 2-літрових мотора

Два бензинові мотори розвивають потужність 170 к.с. і 211 к.с. Більш потужна версія розганяє Q3 з 0 до 100 км / год за 6,9 секунди, розвиваючи максимальну потужність 230 км / год. Дизельні агрегати розвивають 177 і 140 "конячок".

Автомобілі оснащені більш слабкими двигунами будуть випускатися з приводом на передні колеса. Версії з більш потужними моторами отримають повний привід Quattro.

Для Q3 доступна шестічтупенчатая механічна трансмісія або семиступінчастий "робот" S Tronic з двома зчепленнями.

Базова ціна "Audi" Q3 в Німеччині становить 29 900 євро. У продаж новинка надійде в червні цього року.

Новий "Audi" Q3 буде вироблятися на заводі "Seat" в Марторелі, Іспанія.

Зараз ви читаєте новину «Audi розсекретила компактний преміум-кросовер Q3». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі