середа, 03 жовтня 2018 17:44

Audi представила три нових e-tron

Німецька компанія Audi представила у Парижі свій перший електричний кросовер e-tron.

Це прототип спортивного шутінг-брейк e-tron, передає "Авто 24".

Пара асинхронних трифазних електродвигунів e-tron продукує 300 кВт, максимальний крутний момент – 660 Нм. Однак таку потужність мотори здатні видавати лише протягом восьми секунд у режимі overboost. Більшість же часу віддача трохи скромніша 265 кВт (360 к.с.) і 561 номів. Максимальна швидкість кросовера - 200 км/год.

  Audi e-tron 2019. Фото: Авто 24
Audi e-tron 2019. Фото: Авто 24

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Audi відкрили всі таємниці першого серійного електромобіля

Концепт PB18 e-tron дебютував на автомобільному фестивалі у Пеббл Біч цього серпня. Кермо, крісло і усі прилади у машині розташовані по центру, хоча можуть зміщуватись у бік, звільняючи місце для пасажира.

  Audi PB18 e-tron. Фото: Авто 24
Audi PB18 e-tron. Фото: Авто 24

PB18 e-tron обладнаний трьома електродвигунами, комбінована максимальна потужність котрих сягає 500 кВт або 670 кінських сил.

Audi R8 LMS - гоночний болід класу GT3. Його доопрацювали поза межами свого класу, оскільки призначений виключно для продажу клієнтам.

  Audi R8 LMS. Фото: Авто 24
Audi R8 LMS. Фото: Авто 24

Компанія Audi втілила концепцію "віртуальних бокових дзеркал". В її основі – камери, які в режимі реального часу передають зображення на невеликі OLED-дисплеї. Вони вмонтовані зсередини у двері водія та пасажира поряд з панеллю приладів. Простими дотиками до сенсорного екрана, водій може підлаштувати зображення під себе, масштабуючи його та змінюючи кут огляду.

Зараз ви читаєте новину «Audi представила три нових e-tron». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі