пʼятниця, 16 серпня 2019 11:39

Активісти ліквідували КПП, що брав гроші за доступ до води

Активісти ліквідували КПП, що брав гроші за доступ до води
Активісти знищили незаконний КПП на Харківщині. Фото: з відкритих джерел

Поблизу Харкова активісти знесли шлагбауми на платному в'їзді до Безлюдівського водосховища. Пункт пропуску, схоже, збирав гроші незаконно.

На кадрах з місця "деокупації" видно, як активісти приїхали до пункту пропуску біля кар'єру у Безлюдівці-2 і почали трощити шлагбауми, які перекривали проїзд до стоянки та водосховища. Також молодики позривали написи про платний проїзд на пункті пропуску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електромобілі псують довкілля катастрофічніше за дизельні авто?

У ролику з місця подій повідомили, що, згідно постанови Безлюдівської сільської ради, проїзд до Безлюдівського водосховища є безкоштовним. Активісти заявили, що встановлення шлагбаумів біля цього кар'єру – це обмеження права на вільне переміщення людини, це порушує Водний кодекс і це "повністю незаконно".

"Ці люди не платять гроші у місцевий бюджет – вони платять якимось бандитам, вони платять гроші якимось ментам. Тепер проїзд вільний", - сказав один із активістів.

Деактивований пропускний пункт знаходиться на вулиці Нагірній у селищі Безлюдівка на Харківщині.

Про це повідомили на tsn.ua.

Зараз ви читаєте новину «Активісти ліквідували КПП, що брав гроші за доступ до води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі