пʼятниця, 22 травня 2020 11:50

Як виглядатиме новий Renault Duster
7

Renault Duster 2021 MY
Фото: mmr.net.ua
Renault Duster 2021 MY
Renault Duster 2021 MY
Renault Duster 2021 MY
Renault Duster 2021 MY

У липні 2019 року Renault India представила другий фейсліфтінг кросовера Duster.

За словами виробника, новий Duster отримає 25 оновлень в порівнянні з попередньою версією. При цьому французький автовиробник припинив роботу перевіреного 1,5-літрового дизельного заводу K9K, повідомили в MMR.

Renault India представила на виставці Auto Expo 2020 турбо бензиновий автоматичний варіант Duster з косметичними удосконаленнями. У той час як європейські ринки отримують інший варіант Renault Duster. Відомий як "Dacia Duster", кросовер знаходиться в другому поколінні, в той час як на деяких зарубіжних ринках – це модернізована версія першого покоління. Спираючись на останній варіант, бразильський цифровий художник Клебер Сільва представив 2021MY Renault Duster.

Так, 2021MY Renault Duster отримав легкосплавні диски з п'ятьма спицями, які добре поєднуються із загальним дизайном. Ззаду встановили світлодіодну панель. Так художник перетворює оригінальний грубий екстер'єр і додає авто"міський" характер. Для свого заднього бампера Kleber вибрав Dacia Duster 2018MY. Інші основні моменти залишаються тими ж, що і у нинішнього Renault Duster з євро-специфікацією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Краш-тести в Euro NCAP проводитимуть по-новому

Військовим, які виконують завдання в районі проведення ООС, передали ще 2 сучасних лазне-пральних комплекси.

Їх розмістили на базі вантажного автомобіля КрАЗ у 2 контейнерах, повідомляє АрміяІнформ.

Зараз ви читаєте новину «Як виглядатиме новий Renault Duster». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі