Офіс президента розпочав наступ на місцеве самоврядування

Нова влада не впевнена, що зможе організувати переможні вибори мера

Ситуація із звільненням Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації набагато гірша, ніж здається на перший погляд.

Це не просто атака на столицю і на вибір киян. Фактично вчора розпочався наступ Офісу президента на місцеве самоврядування в Україні.

Напередодні місцевих виборів регіональні еліти отримали чіткий загрозливий сигнал: або на наступних місцевих виборах ви підтримуватимите/обиратимите наших ставлеників, або навіть якщо ваші кандидати переможуть, ми їх знищимо. Тому якщо хочете "вижити", терміново беріть "дари", рухайтесь у бік ОП і спробуйте домовитись. У противному випадку ваша доля буде ще гірша, ніж у Кличка.

Якщо хочете "вижити", терміново беріть "дари", рухайтесь у бік ОП і спробуйте домовитись. У противному випадку ваша доля буде ще гірша, ніж у Кличка

Звісно, кожний обиратиме свій шлях, але вони повинні пам'ятати, що домовлятися із шантажистами – невдячна справа.

До речі, переконаний, що оскільки мова іде про захист місцевого самоврядування, Кличко має повне право розраховувати на підтримку політиків першого ешелону.

Ляшко та Гройсман свою підтримку вже висловили. Сподіваюсь, підтримають партії "ЄС", "Голос", "Самопоміч", "Свобода" та "Батьківщина".

Ну і найголовніше. Сьогоднішні події у столиці засвідчили - нова влада не впевнена, що зможе організувати переможні вибори міського голови.

У них банально не має кандидата, який би хоч на половину у своїх рейтингах міг наблизитись до рівня Кличка.

Якби була така впевненість у своїх силах, то вони б просто оголосили перевибори у столиці. Тому ставити крапку у цьому протистоянні ще зарано - серйозна боротьба тільки починається.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі