Зеленський хоче узурпувати владу

Узагальнення завжди хороша справа. Це дає можливість виводити правильні висновки і допомагає з'ясувати для себе істину

Ми загрузли в обговоренні дати інавгурації. Молодчинка Зеленський рветься працювати, а депутати умисно затягують йому дату присяги. Припустимо, що так і є. Друге питання, яке активно обговорюється: зможе Зеленський відправити Раду на дочасні вибори, чи не зможе? Третє питання: є у Зеленського конституційні підстави для цього або їх немає. Пропоную на цьому зупинитися. Інавгурація, розпуск парламенту, дочасні вибори... Це все процедури.

Що відбувається насправді? Насправді ми спостерігаємо за тим, як Зеленський або "Узеленського" ще не ставши президентом України, має бажання отримати кишеньковий парламент і уряд, а відтак, хоче узурпувати владу. Все інше - це технічні питання.

Доводжу свій висновок: Зеленський бореться за якнайшвидшу дату інавгурації, щоб розпустити Верховну Раду, далі конвертувати ситуативно високий рейтинг партії "Слуга народу" у велику фракцію, щоб отримати керовану коаліцію та уряд. Так от, істина в тому, що Зеленський або "Узеленського" хоче узурпувати владу.

Зеленський бореться за якнайшвидшу дату інавгурації, щоб розпустити Верховну Раду, далі конвертувати ситуативно високий рейтинг партії "Слуга народу" у велику фракцію, щоб отримати керовану коаліцію та уряд

Чи унікальний він в такому бажанні? Ні. Цього ж прагнув Порошенко у 2014 році. Але тоді несподівано для Порошенка на дочасних парламентських виборах переміг "Народний фронт" і прем'єром став Яценюк. Про узурпаторські дії Януковича і чим це закінчилося не варто й нагадувати.

Я категорично проти того, щоб Зеленський або "Узеленського" узурпував владу. Так само поважаю право парламенту боротися за своє життя і за строкові вибори у жовтні. Я на їхньому боці. Особливо на боці саме цього парламенту. Це скликання ухвалило безпрецедентно великий пакет корисних для держави рішень.

Тому хочу сказати наступне: ні узурпації влади, ні нехтуванню Конституцією, так строковим виборам Верховної Ради України!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі