Про Путінський "душ з геєм": обмовочка по Фрейду

Якими комплексами і відхиленнями страждає російський президент

Американський режисер Олівер Стоун запитав, чи пішов би Путін з геєм в душ на підводному човні. "Я б вважав за краще не ходити з ним в душ. Навіщо його провокувати? Але ви ж знаєте, що я майстер спорту з дзюдо ", - відповів Путін.

Це висловлювання - типова обмовка по Фрейду, яка свідчить про цілий набір важких комплексів і відхилень.

1. Страх перед іншими. Синдром слабкого, невпевненого в собі хлопчика, який постійно боїться насильства з боку оточуючих і тому розповідає всім підряд, що він "майстер дзюдо". Раптом злякаються і не зважаться напасти.

Путіну не спало на думку, що люди просто миються в громадських душових

2. Страх перед власною латентною гомосексуальною природою, перед своєю витісненою справжньою "нетрадиційною" орієнтацією. Швидше за все Путін просто підсвідомо боїться, що опинившись в душі з геєм, не встоїть перед спокусою. Латентна гомосексуальність, як часто буває, витісняється демонстративною гомофобією.

3. "Маньячінка" і нарцисизм. Путін чомусь вирішив, що опинившись з геєм в душі, обов'язково "спровокує" його на сексуальне домагання. Йому навіть не спало на думку, що він, літній, пошарпаний життям чоловік, може бути комусь зовсім не цікавий. Тільки патологічно стурбована людина може не розуміти, що люди, незалежно від їх сексуальної орієнтації, зазвичай просто миються в громадських душових, хоч і на підводному човні, не звертаючи увагу на оточуючих. Сам-то він так би не зміг.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі