неділя, 06 листопада 2016 12:21

Розпочалися президентські вибори

Розпочалися президентські вибори

У Болгарії розпочалися вибори президента і віце-президента. На посаду президента Болгарії свої кандидатури висунули 21 кандидат.

Про це повідомляє "Укрінформ".

"Для участі в голосуванні по виборах президента і віце-президента Болгарії у виборчі списки внесені 6,8 мільйона громадян з правом голосу. Голосувати на референдумі, який проводиться у цей же день, зможуть лише громадяни, які досягли 18 річного віку і постійно проживають на території країни на момент підписання президентського указу про проведення референдуму", – кажуть в Центрвиборчкомі Болгарії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В США бояться терактів напередодні виборів

Цьогоріч вперше голосування буде обов'язковим для усіх громадян. За новим законодавством, якщо виборець двічі не проголосує на одних і тих же виборах, наприклад, на виборах президента, то він автоматично буде виключений з реєстру виборців.

Голосування відбудеться на більше ніж 12 тис. виборчих дільниць, з яких 325 – за межами Болгарії, в 71-ій країні світу.

Для охорони громадського порядку в день голосування залучено понад 20 тис. поліцейських.

Раніше повідомлялося, що питання введення безвізового режиму між Україною та ЄС можуть винести на розгляд Європейського парламенту після 7 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Розпочалися президентські вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі