середа, 15 січня 2020 09:21

Найвідоміший фанат київського "Динамо" перебуває за крок від смерті

Найвідоміший фанат київського "Динамо" перебуває за крок від смерті
Свого часу Заборовський носив титул "Суперфан"

Найвідомішого футбольного вболівальника київського "Динамо" госпіталізовано в лікарню у важкому стані. Йдеться про Сергія Анатолійовича Заборовського, більш відомого як Парамон. Фан української команди їхав з роботи в маршрутці, знепритомнів на Повітрофлотському проспекті, перебуває в комі в 4-й лікарні.

Кажуть, Парамон є незмінним уболівальником "Динамо" з 4 жовтня 1967, коли кияни в 1/16 фіналу Кубка європейських чемпіонів зіграли внічию з шотландським "Селтіком" (Глазго) – 1:1.

Раніше київське "Динамо" брало Заборовського на всі матчі клубу, в тому числі й виїзні за кордон. Він втратив довіру керівництва, після того як намагався вдарити ногою арбітра матчу Ліги Європи "Динамо" – "Брага", який вилучив Андрія Шевченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер багаторічний президент асоціації спортивних журналістів України

У заключному матчі групового етапу поточного розіграшу Ліги Європи київське "Динамо" на НСК "Олімпійський" не змогло обіграти швейцарський "Лугано" й залишило Лігу Європи.

Зараз ви читаєте новину «Найвідоміший фанат київського "Динамо" перебуває за крок від смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі