середа, 15 січня 2020 11:06

Димінський хоче продати "Карпати"

Димінський хоче продати "Карпати"
Петро Димінський частково володіє "Карпатами" з іншим співвласником – Ігорем Коломойським

Львівський футбольний клуб "Карпати" планують продати, зокрема, інтерес до акцій футбольного клубу мають як в Україні, так і за її межами. Таке повідомив виконавчий директор ФК "Карпати" Ростислав Ящишин.

"Як відомо, "Карпати" перебувають на етапі процесу отримання території стадіону "Україна" тривалу оренду на пільгових умовах для створення масштабного інвестиційного проєкту — реконструкції стадіону та спорудження спортивно-відпочинкового комплексу, – каже Ящишин. – Реалізація цього бачення має дати клубу можливість стати міцним та впевнено дивитися в майбутнє. Звісно, цей задум вимагає вкладення солідних інвестицій. Тож ФК "Карпати" відкритий для залучення великого бізнесу — як у форматі співучасників проєкту, так і через процес зміни структури власності клубу". Про це повідомляє УНН


Раніше у ЗМІ з'явилась інформація, нібито клуб збирається купити російський мільярдер Михайло Фрідман, який народився у Львові. У клубі цієї інформації й не підтвердили, й не спростували, зазначивши, що "називати конкретні прізвища наразі передчасно".

"Можу підтвердити: інтерес до проєкту справді існує, і не тільки з України. Однак предметно можна буде говорити лише після проведених перемовин із зацікавленими сторонами", — резюмував Ящишин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гравці українського клубу готові бойкотувати збори команди через борги по зарплаті

Львівський ФК "Карпати" представлений двома основними юрособами, а саме ТОВ "Народна команда "Футбольний клуб "Карпати" та ТОВ "Клуб професійного футболу "Карпати", обидві — з кінцевими бенефіціарами на Кіпрі. За неофіційною інформацією, клуб належить українському бізнесмену Петру Димінському, який є президентом "Карпат" із 2001 року.

Зараз ви читаєте новину «Димінський хоче продати "Карпати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі