середа, 11 вересня 2019 15:27

Бив журналіста і чіплявся до дружини співака – футболіст отримав тюремний строк

Бив журналіста і чіплявся до дружини співака – футболіст отримав тюремний строк
Арда Туран бешкетує не вперше

Футболіст іспанської "Барселони" Арда Туран, який наразі виступає за турецький "Істанбул Башакшехір", отримав тривале ув'язнення.

Про це пише ТСН

У жовтні 2018-го 32-річний півзахисник влаштував бійку в одному з нічних клубів Стамбула. Футболіст "Барселони" влаштував бійку і зламав ніс турецькому співаку після залицянь до його дружини. Після інциденту Турану загрожували 12,5 років позбавлення волі, але термін вироку для турка вдалося пом'якшити.

За інформацією Daily Sabah, Туран отримав 2 роки та 8 місяців позбавлення волі.

Щоправда, покарання для гравця матиме умовний характер. Суд ухвалив подібне рішення через те, що Туран раніше не був засуджений.

"Істанбул Башакшехір" уже оштрафував футболіста на 370 тис. євро.

Згідно зі статтею 62 дисциплінарних правил Турецької футбольної федерації, кожен гравець, який отримав два і більше років в'язниці, має бути довічно відсторонений від виступів у чемпіонаті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс розповів, для чого запросив Баканова на день народження

Це не перший подібний випадок за участю футболіста. У травні під час гри Чемпіонату Туреччини він напав на асистента рефері, за що був дискваліфікований на 16 матчів і оштрафований на 9,2 тис. євро. 2017-го Турана відсторонили від виступів за збірну Туреччини за те, що він напав на журналіста, який летів разом із національною збірною в Італію.

Зараз ви читаєте новину «Бив журналіста і чіплявся до дружини співака – футболіст отримав тюремний строк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі