пʼятниця, 20 вересня 2019 01:35

Що роблять собаки, коли хазяїв немає вдома
27

Коли ви йдете з ранку на роботу, то сподіваєтесь, що ваш домашній улюбленець буде дрімати, очікуючи на ваше повернення. Насправді ж далеко не всі пси поводяться саме так . Гавкіт і виття, обірвані шпалери, зіпсована меблі – активний пес, що залишився без нагляду господаря, знайде, чим себе зайняти.

Для них наша відсутність — найактивніший час дня. Стільки справ треба зробити, і бажано закінчити до повернення господаря. Чим вони займалися ви швидше за все все одно виявите, але справа вже буде зроблена.

Кінологи кажуть, що собакам без господаря завжди погано. Собаки сумують, адже вони тварини стайні, самотність не для них.

Якщо у вашу відсутність собака з нудьги роздирає диванні подушки, рве на шматки газети, просто виділіть тварині кілька речей, з якими вона зможе розважатися в своє задоволення. Іграшки потрібні не тільки цуценятам, але й дорослим собакам. Краще придбати спеціальні м'ячики і мотузки в зоомагазині, ніж використовувати непотрібні предмети побуту.

Щоб тварина у вашу відсутність не страждала від самотності, залиште псу включеним радіо або телевізор. Від звуків людського голосу, пес заспокоїться. Крім того, деякі собаки люблять спостерігати за подіями на екрані.

Як правило, дозволяють собі гавкати і трощити квартиру у відсутність господаря лише ті тварини, з якими не займаються.

Так що ж вони роблять у нашу відсутність? Сумують, сплять, висять на фіранках, носяться по кімнатах, а може бути, поки ніхто не бачить, забираються в нашу постіль?

Відчиняють двері в інші кімнати
Замінюють туалетний папір.
Прибирають на кухні.
Будують укриття
Готуються до підводної риболовлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тільки встигай пильнувати: показали потішні знімки тварин-бешкетників

Зараз ви читаєте новину «Що роблять собаки, коли хазяїв немає вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі