субота, 30 листопада 2019 15:25

На Україну чекає процвітання - астролог Рената Раєвська

Автор: Сергій Старостенко
  Рената Раєвська
Рената Раєвська

Астролог Рената Раєвська прогнозує, що в найближчі роки на Україну чекає процвітання і зміцнення економіки. Про це вона сказала в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Україну чекає процвітання. Причому нинішня влада до цього приведе, - сказала вона. - Все буде добре до тих пір, поки ми працюватимемо кожен в рамках своєї ніші. Так, у нас ставлять касові апарати і ускладнять життя підприємцям, але це стане запорукою якості їх роботи. Тепер ми уже не зможемо продавати абищо. Раніше ж було зручно: з-під поли продали й отримали копійку. Але критерії якості товару ростуть. З часом підприємці зможуть продавати товари дорожче, бо вони будуть якісні. Ми потихеньку йдемо в Європу. Коли це стане налагодженим механізмом і ми станемо жити по-європейськи, коли ніхто не буде виходити за рамки дозволеного, тоді нам стане простіше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жодна людина не прийшла у світ просто так, кожна має свою місію, - астролог Рената Раєвська

Зеленському не довіряють, бо він прийшов на президентську посаду не з політики, - визнає астролог. - Я до нинішньої влади ставлюся індиферентно. Але радію, що вона не має досвіду роботи у налагодженому механізмі хитрих підкилимових ходів, в якому працювали всі інші попередні влади.

Автор: Валерія Радзієвська
 

У будь-якому разі нам потрібне було оновлення енергії у владі. Влада – це купа різних знайомих в одному середовищі. Вони всі одні одному як не друзі, то родичі. Потрібне було щось нове".

Україна посіла 96 місце серед 167 країн у світовому рейтингу процвітання.

За десять років Україна опустилася в рейтингу на десять позицій, та стоїть поряд з Тунісом та Кубою — 95 та 97 місце відповідно. Рейтинг склав аналітичний центр The Legatum Prosperity.

Сильні сторони України — освіта (37 місце) та умови життя (69 місце), а слабкі — соціальний капітал, тобто міжособистісна довіра та довіра до інституцій (148 місце) та особиста безпека (145 місце). Водночас аналітики вважають, що протягом десяти років у країні покращилися умови ведення бізнесу.

Лідерами рейтингу стали Данія, Норвегія та Швейцарія. Останні місця посіли Центральна Африканська Республіка, Ємен та Південний Судан.

Зараз ви читаєте новину «На Україну чекає процвітання - астролог Рената Раєвська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua