четвер, 23 листопада 2017 16:11

Вибухи у Калинівці: оштрафували рядового військового, який відповідав за охорону

Автор: ukrinform
  У Калинівці штрафували військового, який слідкував за складами
У Калинівці штрафували військового, який слідкував за складами

Калинівський районний суд оштрафував військового, який в день вибухів на складах боєприпасів 48-го Арсеналу Міноборони неналежно виконував свої обов'язки.

Такі результати розслідування пожежі на військових складах. Начальник режимної служби Вінницького зонального відділу Військової служби правопорядку отримав 2 465 грн штрафу. Про це повідомляє військова прокуратура Центрального регіону України.

"Старший офіцер в 2017 році неналежно виконував свої службові обов'язки по здійсненню контролю за станом пропускного режиму, дотримання порядку допуску особового складу і техніки на адміністративно-господарчу та технічну території вказаної військової частини. Внаслідок чого працівниками приватного підприємства здійснено переміщення заборонених легкозаймистих речовин та пожежно-небезпечних предметів на технічну територію військової частини, де безпосередньо зберігалися боєприпаси до танкових гармат", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибухи у Калинівці: побільшало постраждалих, яким купують нові будинки

6 цивільних людей нелегально потрапили на територію військової частини А-1119 26 вересня. Їх імена не повідомляють.

Черговий на КПП військової частини виконав усне розпорядження командира в/ч А1119 та допустив на технічну територію військової частини А 1119 шість цивільних осіб - працівників підприємства "Аріадна-Полісся" всупереч встановленому порядку без наявності погодження ГУ ВКР ДКР СБУ та матеріальної перепустки".

Зараз ви читаєте новину «Вибухи у Калинівці: оштрафували рядового військового, який відповідав за охорону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі