вівторок, 24 березня 2020 10:15

Одеситам заборонили їздити громадським транспортом

Одеситам заборонили їздити громадським транспортом
Громадський транспорт Одеси перейде у спеціальний режим роботи. Фото: ТСН

Громадський транспорт Одеси перейде у спеціальний режим роботи. Містянам не дозволятимуть їздити у тролейбусах, трамваях і автобусах без нагальної ​​потреби.

Відповідну заяву у відеозверненні зробив 23 березня мер Одеси Геннадій Труханов. Того дня у мерії відбулося засідання відповідальної за надзвичайні ситуації комісії, де й вирішили суттєво обмежити право користуватися громадським транспортом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надзвичайну ситуацію запровадили ще у трьох областях

"Ми хотіли без шокової терапії впорядкувати пасажирські перевезення. Звернулися до людей похилого віку, пільговиків, щоб вони не користувалися громадським транспортом. На жаль, наші звернення залишилися без належної уваги. Тепер транспорт перевозитиме в першу чергу працівників підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста", - сказав Труханов.

Також очільник Одеси попросив з розумінням поставитися до таких заходів, адже це допоможе зберегти здоров'я жителів міста.

Із 23 березня у Києві вводять обмеження на пересування громадським транспотртом. Ним зможуть скористатися лише працівники стратегічно важливих підприємств та галузей. Для цих працівників виготовляють спеціальні перепустки.

Зараз ви читаєте новину «Одеситам заборонили їздити громадським транспортом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі