середа, 18 вересня 2019 17:06

Коломацька ОТГ придбала автобус для весіль, дітей і перевезень
3

У Коломацькій ОТГ з'явився ще один автобус
Фото: facebook
У Коломацькій ОТГ з'явився ще один автобус
У Коломацькій ОТГ з'явився ще один автобус

КП "Коломак" Коломацької ОТГ Полтавського району придбало мікроавтобус Volkswagen за 600 тис. грн.

Новий транспорт допоможе вирішити одразу декілька питань у громаді, зазначив голова Коломацької ОТГ Євген Почечун.

"У нас є рейсовий автобус "І-ван", який їздить маршрутом Полтава - Василівка. Є планове і непланове технічне обслуговування, але рейс має відбутись у будь-якому випадку. Новий автомобіль буде для підстраховки. Якщо треба підвезти дітей десь на змагання, екскурсію чи ще кудись - виконком винаймає його і платить. Дітей минулої п'ятниці у аквапарк возили вже на цьому авто. Може, комусь треба кудись відвести колектив людей: весілля, кафе, природа тощо - можна прийти і замовити у КП офіційно. Цим вирішимо одразу декілька питань - КП матиме копійчину і людям не треба десь із Полтави шукати транспорт. Розцінки ще невідомі. Собівартість і невеликий прибуток, щоб не дорого було і без убитків", - розповів Євген Олександрович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автобус із Коломацього їздитиме ще 5 років

На придбання транспорту тендер проводило КП "Коломак". Придбали у фізичної особи-підприємця із Полтави.

"У майже 600 тис. грн обійшовся. Ну і продавець займався оформленням документів. Автомобіль не новий. Проте ми і не хотіли новий, бо обійшлось би дорожче", - додав Почечун.

Приєднання Старицьківської сільради Машівського району до Коломацької ОТГ Полтавського району - законне. Такий висновок видали в Полтавській ОДА.

Зараз ви читаєте новину «Коломацька ОТГ придбала автобус для весіль, дітей і перевезень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають