субота, 07 вересня 2019 16:45

Добровольцям відвезли кавуни, картоплю, мед і запчастини

Автор: фото із соціальної мережі ”фейсбук”
  На День Незалежності волонтери відвезли допомогу українським захисникам
На День Незалежності волонтери відвезли допомогу українським захисникам

— Я і сам в складі "Добровольчого батальйону". Раніше спілкувався з бійцями як із колегами, тепер вирішив побути в ролі волонтера. Попросив допомоги у знайомих, родичів. Давали переважно овочі — картоплю, помідори. Ще назбирали сім банок меду, кавуни, купили воду, крупи. Відкликнулися люди з усієї області, — розповідає телефоном 34-річний Олександр ­Сороковий. 24 серпня він з іншими волонтерами Полтавщини їздив на Донбас до Добровольчого батальйону ОУН та бійців 8-го полку "Аратта" Української добровольчої армії.

Привітали бійців із Днем Незалежності України.

— Хлопці втомилися від війни. Нам дуже раділи, дякували постійно, — каже Олександр. — Привезли їм не тільки їжу, а й автомобільні запчастини.

Необхідне збирали члени Конгресу українських націоналістів, "Полтавський батальйон небайдужих", жителі Терешківської ОТГ, Полтавський осередок Української націоналістичної самооборони, жителі села Івашки та Чутового, представники азербайджанської діаспори в Полтаві та полтавці.

— Ще треба відвезти одяг. Усі хочуть завершення пекла, повернутися додому. А поки що сидять на одних і тих самих позиціях, люди продовжують гинути, — говорить Олександр.

Зараз ви читаєте новину «Добровольцям відвезли кавуни, картоплю, мед і запчастини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають