Ексклюзиви
понеділок, 13 травня 2019 11:36

Як зекономити на купівлі ліків не виходячи з дому

Чи стикались ви із ситуацією, коли вам чи вашим рідним виписали список препаратів, за якими ви прийшли до аптеки, а частини з них нема? Далі починається марафон ходіння по аптеках, адже необхідні вам препарати є не скрізь. У процесі ви помічаєте, що один і той же препарат відрізняється по ціні, а деякі рідкісні препарати вам запропонують замовити і чекати невідомо скільки. Колись із подібною ситуацією зіткнувся програміст Антон Авринський, тому він вирішив створити сервіс для людей, яким потрібні ліки, але який би економив час та гроші. Так півтора роки тому з'явився сервіс liki24.com

  Якщо вам потрібні ліки, то варто скористатися сервісом liki24.com
Якщо вам потрібні ліки, то варто скористатися сервісом liki24.com

"Якщо вам потрібні ліки, то варто скористатися сервісом liki24.com. Людина заходить на сайт, вибирає препарати, які їй потрібні і система показує найнижчу ціну в місті на ці ліки. Далі клієнт може оформити доставку і працівник нашого сервісу поїде по цих аптеках з найнижчою ціною, закупить препарати і привезе, куди потрібно за одну-дві години якщо це термінова доставка, або за три-чотири години у звичайному режимі.

Для столиці ще й працює функція - "заберу сам в аптеці". Натискаєш відповідну кнопку і система покаже всі аптеки, які є поруч з людиною, в яких є весь список необхідних клієнту ліків і дасть знижку у обраній аптеці. Якщо людина просто зайде з вулиці, ціна буде вищою, якщо замовить через liki24.com буде дешевше на 10-40% .Тому, навіть якщо людина звикла ходити в аптеку поруч біля будинку, то можна продовжити туди ходити, але платити менше, завдяки сервісу liki24.com", - пояснює Антон Авринський.

  Якщо вам потрібні ліки, то варто скористатися сервісом liki24.com
Якщо вам потрібні ліки, то варто скористатися сервісом liki24.com

В мережі вже зареєстровано 3,5 тисяч аптек. Програмісти постійно вдосконалюють систему, звіряють залишки в аптеках і їхні ціни, щоб дані були достовірними. Система доставки працює по всій Україні. У Львові, Києві, Одесі, Харкові та Дніпрі працює режим доставок "сьогодні на сьогодні". Людина з будь- якого міста, містечка чи села може замовити доставку. Ми у Києві зберемо препарати з найдешевших аптек і зробимо доставку Новою поштою. Ця послуга актуальна для невеличких райцентрів чи сіл, куди не завозять деякі препарати. Для них критична не ціна, а факт присутності. Також замовляють для батьків, які проживають окремо від дітей і які не дуже хочуть лікуватися", - каже Антон.

У Києві для тих, хто лікується в стаціонарі, доставку роблять безкоштовно.

"Коли ми в Києві побачили ціни в аптеках, які розміщені в лікарнях, ми започаткували соціальний проект. Для наших клієнтів збираємо препарати по самій низькій ціні і привозимо в лікарню безкоштовно.", - додає Антон.

  Якщо вам потрібні ліки, то варто скористатися сервісом liki24.com
Якщо вам потрібні ліки, то варто скористатися сервісом liki24.com

Торік проект став кращим серед престижного міжнародного івенту "Львів ІТ арена "і виграв приз у 10 тисяч доларів на розвиток.

Зараз ви читаєте новину «Як зекономити на купівлі ліків не виходячи з дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути