четвер, 21 листопада 2019 08:49

Зеленський вперше відреагував на проросійські заяви Коломойського

Зеленський вперше відреагував на проросійські заяви Коломойського
Зеленський зазначив, що йому подобається настрій, коли люди думають про те, що буде відбуватися після закінчення війни Фото: Слово і Діло

Президент України Володимир Зеленський підкреслює, що зовнішньополітичний курс країни повинен визначати президент, за участю уряду і суспільства, але не окремі бізнесмени.

"Я хотів би, щоб я, як президент, думав про міжнародні відносини і вектор України, а не який-небудь бізнесмен в Україні. Мені здається, що це правильно. Я, держава, суспільство можемо говорити про це, але це все-таки рішення державного рівня ", - сказав він на брифінгу в середу вночі в Очакові, пише ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

Відповідаючи на питання про те, чи можливе відновлення співпраці з Росією в сфері ВПК після припинення війни на Донбасі, чи "доведеться чекати ще і повернення Криму", Зеленський зазначив, що йому в цілому подобається такий настрій, коли люди думають про те, що буде відбуватися після закінчення війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернуті з полону кораблі відремонтують за 3 місяці

"Це дуже добре, тому що ми психологічно з вами хочемо завершити війну в найближчим часом. Я думаю, що правильну відповідь, в принципі, людський, що коли ми закінчимо війну, повернемо все території, ми будемо робити з вами все, що вигідно для економіки України, для робочих місць, для того, щоб піднімати наші підприємства ", - підкреслив він.

13 листопада в New York Times було опубліковано інтерв'ю з Ігорем Коломойським, в якому бізнесмен зробив ряд резонансних заяв. На його думку, Україні необхідно відновити зв'язки з Росією для забезпечення економічного зростання, "ЄС і НАТО ніколи не приймуть Україну", США "просто використовують Україну, щоб спробувати послабити Росію".

Зараз ви читаєте новину «Зеленський вперше відреагував на проросійські заяви Коломойського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі