понеділок, 20 травня 2019 19:48

"Всі роз'їдуться лавки ставити в округах" - мажоритарник про рішення Зеленського розпустити Раду

"Всі роз'їдуться лавки ставити в округах" - мажоритарник про рішення Зеленського розпустити Раду
Поки є час, треба ухвалювати Виборчий кодекс, кажуть у парламенті. Фото: president.gov.ua

Із рішення Володимира Зеленського розпустити Верховну Раду, парламент не працюватиме і піде на вибори. Про це сказав позафракційний нардеп Володимир Парасюк, повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Я трохи в шоці і колеги теж. Але нормально. Відчуття легкості. Свобідна людина, вийшов, піджак кинув. Є ще робота, 2 місяці, виборче законодавство треба змінити. Думаю, змінимо. Якщо ні, тоді Верховна Рада не дуже якісно оновиться. Маю надію, що новий президент відчуває відповідальність, розуміння того, що парламент є головнішим інституційно у державі. Не відкидаю, що переоберемо Верховну Раду і потім її ще раз розпустять. Є відчуття, що за цих 5 років її декілька разів розпускатимуть.

Він використав своє конституційне право, розпустив Верховну Раду. Звичайно, зараз всі побіжать до Конституційного суду, це все оскаржувати. Але суди затягнуться, що вже будуть результати виборів нового парламенту.

До виборів Верховна Рада точно працювати не буде, бо всі роз'їдуться лавки ставити в округах, розказувати, які вони чудесні депутати", - сказав Парасюк.

"Я для себе рішення не прийняв. Мажоритарка - це страшна корупція. Брехня і маніпуляція. Я у цьому участі брати дуже не хочу. Подивлюся, як будуть складатися обставини. Можливо, з кимось об'єднаюся. Можливо, взагалі не піду", - додав нардеп-мажоритарник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розпускає Раду

20 травня новообраний президент Володимир Зеленський склав присягу народові України. Потім він прийняв командування Збройними силами України у Маріїнському парку.
Зараз ви читаєте новину «"Всі роз'їдуться лавки ставити в округах" - мажоритарник про рішення Зеленського розпустити Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі