пʼятниця, 14 лютого 2020 16:12

Вікторія Пташник балотується від "Європейської солідарності" до Верховної Ради на Харківщині

Вікторія Пташник балотується від "Європейської солідарності" до Верховної Ради на Харківщині
Команда "Європейської солідарності" підтримує Пташник як людину, яка завжди відстоювала державницьку позицію. Фото: eurosolidarity.org

Вікторія Пташник балотується від партії "Європейська солідарність" до Верховної Ради у 179-му окрузі Харківської області.

Про це повідомила народний депутат фракції "Європейська солідарність" Ірина Фріз на своїй сторінці в мережі Facebook.

Після подання документів у ЦВК Вікторія Пташник заявила, що команда "Європейської солідарності" систематично відстоює національні інтереси України і саме тому вона обрала цю команду.

"Я не можу спокійно спостерігати, як крок за кроком здають інтереси Держави, як руйнуються державні інституції, як Україна послаблює свої позиції на міжнародній арені.

Упевнена, що зараз парламенту, як ніколи, потрібна справжня проукраїнська опозиція, здатна конструктивно контролювати владу, захистити державність України та боротися з несправедливістю!

Тому я йду на довибори до Верховної Ради України по 179-му виборчому округу (Харківська область) разом із командою "Європейської солідарності", які відбудуться 15 березня", – заявила Вікторія Пташник.

Також Ірина Фріз додала, що команда "Європейської солідарності" підтримує кандидата як людину, яка завжди відстоювала державницьку позицію.

"Вікторія Пташник висувається від "Європейської солідарності" по 179-му округу. Для нашої команди це дуже важливо, адже саме такі політики, як Вікторія, щиро завжди відстоювали ідеали та цінності верховенства права, свободи громадян, європейський та євроатлантичний вектор розвитку України", – зазначила парламентар.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Пташник балотується від "Європейської солідарності" до Верховної Ради на Харківщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі