Ексклюзиви
пʼятниця, 24 травня 2019 12:49

У компанії свого телеканалу і Березенка: Порошенко анонсує "нове" в українській політиці
3

П'ятий президент Петро Порошенко анонсує "нове" в українській політиці. Про це він заявив на форумі "Солідарна справа громад" у п'ятницю.

"Свят (Цеголко. - Gazeta.ua), можна якось суфлери прибрати, щоб ми без суфлерів поспілкувалися. Хочу сказати спеціально для ЗМІ, цих людей тут ніхто спеціально не збирав. Вони всі приїхали самі, власним коштом. І це шось дійсно нове в українській політиці", - сказав Порошенко.

Разом із п'ятим президентом на форумі була його дружина Марина, заступник голови фракції БПП Сергій Березенко, перший віце-спікер Ірина Геращенко, політтехнолог Віктор Уколов, журналіст і телеведучий Віталій Гайдукевич, голова фракції БПП Артур Герасимов.

Форум модерувала ведуча "5 канал" Лариса Губіна.

"Ми відкидаємо старі схеми. Відкидаємо старі штампи. Бо нова Україна потребує нової української політики. Ці люди зібралися тут, щоб робити нову українську політику", - заявив Порошенко.

П'ятий президент заявив про "перемогу" на парламентських виборах.

"25% це лише початок. Нас точно буде більше", - сказав Порошенко.

"Ми маємо об'єднати всі демократичні сили, всіх із демократичного табору запросити об'єднатися. Інакше буде інший сценарій - що люди, які голосуватимуть за демократію, але вони не пройдуть, ці голоси підуть нашим опонентам", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка почали виборчу кампанію

Партію "Блок Петра Порошенка "Солідарність" можуть перейменувати на "Європейську солідарність". Про це повідомляють ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «У компанії свого телеканалу і Березенка: Порошенко анонсує "нове" в українській політиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути