пʼятниця, 08 листопада 2019 13:49

"Справам Майдану труба?": Офіс Зеленського пікетують
3

Фото: Ольга КИРИЛЕНКО

Під Офіс президента Володимира Зеленського вийшли близько 50 громадян, активістів із вимогою не допустити розвалення справ Майдану після того, як прокуратура втратить можливість проводити розслідування - 20 листопада.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Учасники тримають плакати:

"Що після 20.11.19?", "Справи Майдану - екзамен на гідність", "Не злий справи Майдану", "Не злий Майдан", "Чи то влада дурна, чи нас тримає за дурнів".

Біля входу до Офісу встановили подрібнювач паперу, до якого опускають фотографії з подіями Революції гідності. Вони дрібняться і розпадаються на тонкі смужки.

На акцію прийшов колишній керівник управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справи Майдану хочуть поховати - адвокат Небесної сотні

Розслідування злочинів, пов'язаних із протестами у 2013-2014-х на Майдані, тимчасово призупиниться через велике навантаження на ДБР. Про це заявив директор Державного бюро розслідувань Роман Труба.

Із 20 листопада всі провадження, які не завершені прокуратурою, перейдуть до інших правоохоронних органів. У тому числі до Державного бюро розслідувань. Серед них – розслідування злочинів проти Майдану.

Зараз ви читаєте новину «"Справам Майдану труба?": Офіс Зеленського пікетують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі