четвер, 30 січня 2020 14:13

Що думають українці про поїздку Зеленського в Оман

Що думають українці про поїздку Зеленського в Оман
31% переконані, що глава держави їздив в Оман на сімейний відпочинок

Лише 12% українців повірили, що візит президента України Володимира Зеленського в Оман був робочим.

Про це свідчать підсумки опитування, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова з 17 по 21 січня 2020 року на замовлення сайту Obozrevatel.

31% переконані, що глава держави їздив туди на сімейний відпочинок. Ще 10% не виключають, що в Омані Зеленський зустрічався з російським керівництвом, а 6% – що це було прикриття офшорних операцій.

41% респондентів взагалі нічого не знають про цю поїздку або вагалися з відповіддю.

Щодо ставлення до візиту, 31% опитаних вважають: президент вчинив правильно, оскільки може відпочивати, де захоче.

26% переконані, що неправильно, бо на Різдво глава держави мав бути в Україні. 25% взагалі не цікаво, де відпочиває президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партії Зеленського і Порошенка додали у рейтингах - опитування

Соціологи опитали 2 тис. респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком окупованих Росією Криму і районів Донецької та Луганської областей. Похибка не перевищує 2,3%.

Побільшало тих, хто готовий терпіти певні матеріальні труднощі заради успіху реформ. Про це свідчать результати опитування, проведеного фондом "Демократичні ініціативи" ім. Ілька Кучеріва спільно з соціологічною службою Центру Разумкова.

Зараз ви читаєте новину «Що думають українці про поїздку Зеленського в Оман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі