середа, 17 квітня 2013 16:51

Симоненко пригадав Яценюку, хто стояв за "ганебною пенсійною реформою"

Симоненко пригадав Яценюку, хто стояв за "ганебною пенсійною реформою"
Арсеній Яценюк. Фото: zn.ua

Лідер фракції Комуністичної партії України Петро Симоненко пригадав лідеру фракції "Батьківщина" Арсенію Яценюку, хто стояв за "ганебною пенсійною реформою".

Про це він сказав під час прес-конференції в Києві.

"Цей закон був прийнятий за представленням Кабінету міністрів України, особливо Тігіпка, - нагадав він. - Перед тим як цей законопроект був внесений до ВР, Україна в особі керівників держави, взяла на себе зобов'язання, і письмово підтвердила все це перед МВФ, тобто підвищення пенсійного віку".

"Листа, офіційного, на адресу МВФ з бажанням підвищити пенсійний вік для жінок до 60, для чоловіків — до 65, підписали — Ющенко, Тимошенко, і, не маючи на це права, Яценюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція ще вирішуватиме, що робити із виборами у Києві

Саме ці особи підписали зобов'язання міжнародні перед МВФ, що Україна буде підвищувати пенсійний вік та проводити пенсійну реформу. Таким чином розпочали це представники помаранчевої команди, які і зараз у ВР, а продовжили інші представники олігархічних кланів, які входять до складу Партії регіонів", - додав політик.

Водночас він наголосив, що "одні олігархи почали, інші продовжували і сприяли тому, щоби ця ганебна пенсійна реформа була прийнята".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада вигадує "відчіпну побрехеньку", яка затягуватиме вибори в Києві - Чорновіл

Політик додав, що не важливо, яка з політичних сил буде вносити на розгляд ВР проект закону щодо скасування пенсійної реформи, фракція КПУ "проголосує обов'язково".

Зараз ви читаєте новину «Симоненко пригадав Яценюку, хто стояв за "ганебною пенсійною реформою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі