пʼятниця, 17 лютого 2017 16:49

Раду хочуть паралізувати - віце-спікер

Раду хочуть паралізувати - віце-спікер
УНІАН

Наступного тижня дві фракції парламенту заблокують роботу Верховної Ради.

Про це заявила перший віце-спікер парламенту Ірина Геращенко, повідомляє "Еспресо.TV".

"Я зараз чую такі сигнали, що дві політичні сили, не буду називати їх, збираються з наступного вівторка заблокувати трибуну Верховної Ради. Щоб тиснути на владу і вирішити питання Донбасу", - розповіла вона.

Геращенко назвала це блюзнірством, бо "наступний тиждень трагічний для українців, коли ми вшановуватимемо пам'ять героїв Небесної сотні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Авакова допустили силовий розгін блокади Донбасу

"Я погоджуюся, що на Донбасі дуже багато проблем. Існує проблема контрабанди, проблема щодо того, як нам треба правильно реінтегрувати ці території. Але навряд чи ці питання можна вирішити глибоко в тилу, перекривши якісь шляхи. Народні депутати точно мають інші інструментарії для вирішення цих питань. І це точно не блокада залізниці чи трибуни", - зауважила вона.

25 січня ветерани АТО оголосили торгову блокаду окупованих районів Донбасу. Заблокували залізницю на кількох напрямках. Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом перекриття залізниці.

15 лютого уряд увів надзвичайні заходи в енергетиці через нестачу вугілля. Через це 16 лютого пройшло засідання Ради національної безпеки і оборони. За його результатами доручили Кабінету міністрів та НКРЕКП вивчити об'єктивність, економічну та соціальну обґрунтованість встановлених тарифів на енергоносії, електроенергію та житлово-комунальні послуги.

Зараз ви читаєте новину «Раду хочуть паралізувати - віце-спікер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі