четвер, 05 грудня 2019 17:25

"Раб, малорос і зрадник" - Соколова "взула" музиканта Бардаша

"Раб, малорос і зрадник" - Соколова "взула" музиканта Бардаша
Насправді Бардаш, який гастролює по РФ, підтримує її агресію щодо України, каже Соколова.

Продюсер Юрій Бардаш, який у Росії розповідає про "утиски російськомовних" в Україні, є рабом, малоросом і зрадником.

Про це у відео заявила телеведуча і журналіст Яніна Соколова.

"Слухаю вас (Бардаша. - Gazeta.ua), ну повна брехня, абсолютна. Я зараз перебуваю у центрі Києва, якщо вийду на вулицю і заговорю по-російськи ніхто мені слова кривого не скаже.

Але ми живемо у державі, в якій потрібно захищати українську мову. І намагатися зробити так, щоб наші діти, наступне покоління, які виростуть, розуміли ким вони є і вміли говорити по-українськи. Вміли думати, ким вони є.

Говорити українською, навчатися української в Україні - це нормально, Юрій", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українських військових обстріляли з гранатометів та стрілецької зброї

"З приводу "цькування" артистів, які виступають на території Росії. Росія терористичним методом забрала наші території, вбила за шість років війни більш як 13 тисяч моїх земляків. Я не розумію артистів, які виступають, платять податки, тим самим підтримуючи обороноздатність країни-агресора, називають себе "аполітичними", - заявила Соколова.

Насправді такі артисти підтримують агресію Росії, додала телеведуча.

не можу поважати артистів, які підтримують агресію країни, яка вбиває, калічить, знущається над громадянами моєї держави", - сказала Соколова.

"Знаєте, Юрій, настане той момент, коли Україна буде вільною від сусідських лап. Коли Україна стане успішною державою. І ось тоді ваше ім'я у "скрепах" буде ім'ям людини, яка в цю країну не вірила і її словесно зрадила. Ось все що буде після ваших слів", - заявила вона.

"Юрій Бардаш як і всі малороси з рюкзаком совкових комплексів і рефлексій ніколи не втямить, чому померла Небесна сотня і що означає бути українцем.

Реальність сумна. Таких як він - мільйони. Вони всюди. Навіть там, де їм у потилицю дивиться російська рушниця.

Раби не вміють думати.

Позбавлені критичного мислення і знання власної історії.

І "мєжду намі растаіт льод" лише тоді, коли такі як Юрій звалять з моєї країни туди, де їхнє нутро буде органічним доповненням нутра левової частки сусідського планктону", - написала також телеведуча у Facebook.

Музикант і продюсер з України Юрій Бардаш в інтерв'ю російському блогеру Юрію Дудю заявив про "утиски" російськомовного населення і жителів Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «"Раб, малорос і зрадник" - Соколова "взула" музиканта Бардаша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі