понеділок, 22 травня 2006 16:29

"Нафтогаз України": з першого липня ціна на російський газ не зросте

"Нафтогаз України" зараз не веде переговорів з приводу підвищення ціни на газ. Про це сказав в.о. директора з фінансових та інвестиційних питань НАК "Нафтогаз України" Ярослав Диковицький. Він додав, що постачальники голубого палива офіційно не висловлювали наміри її підвищити. Посадовець виразив упевненість у тому, що ціна на імпортований газ не зросте з 1 липня.

- Ніяких підстав на сьогоднішній день для перегляду цін у них, згідно з укладеними контрактами, немає, – сказав Диковицький.

Зараз газ в Україну постачає швейцарська компанія РосУкрЕнерго, серед засновників якої є компанії, що належать українським громадянам та російському "Газпрому".

Також Диковицький розповів, що зараз готується нова делегація для поїздки в Туркменістан. Він не виключив можливість закупки газу в Туркменистані в другому півріччі 2006-го, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Нафтогаз України": з першого липня ціна на російський газ не зросте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі