вівторок, 21 травня 2019 12:05

Порошенка готують на нову посаду

Порошенка готують на нову посаду
У БПП обговорюють Порошенка-прем'єра. Фото: УНІАН

У партії "Блок Петра Порошенка" обговорюють можливість висунення лідера політичної сили на посаду прем'єр-міністра країни після того, як Володимир Гройсман оголосив про відставку.

Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на власні джерела.

Поки в партії обговорюють, чи буде Петро Порошенко претендувати на посаду прем'єра. Відзначається, що парламентські вибори - це здебільшого "прем'єріада", і додаткові бали отримує та політична сила, яка одразу називає свою сильну кандидатуру на главу уряду.

"З одного боку, буде гарно, якщо Порошенко заявить, що буде працювати виключно для країни, не претендуючи на якесь крісло. Але, з іншого - нам же буде в мінус у сенсі рейтингу, якщо ми не запропонуємо сильну кандидатуру. Точно так, як ми втратили 2014-го, коли у нас не було кандидата, а був у "Народного фронту", - розповів співрозмовник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали досягнення Порошенка за п'ятирічку

Партія "Блок Петра Порошенка - Солідарність" проведе ребрендинг. Про це заявила колишній представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко в кулуарах.

Зараз ви читаєте новину «Порошенка готують на нову посаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі