четвер, 17 жовтня 2019 10:20

Політолог назвав проблему Зеленського

Політолог назвав проблему Зеленського
2 тижні поспіль Офіс президента не знає, як спілкуватися із активною частиною суспільства. Це набагато гірше, ніж часткове зменшення рейтингу, каже Віктор Небоженко. Фото: УНІАН

Президент Володимир Зеленський взагалі не вміє спілкуватися із суспільством.

Про це Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко, коментуючи зменшення рейтингу президента.

"Політична ситуація в країні холоне. Небезпека починається, коли проходить "червона риска" - понад 50% підтримки. Тоді суспільство відмовляється довіряти владі. Поки ще зарано говорити, що президент втрачає прихильників.

Інше питання, що Зеленський плутає аудиторію "95 кварталу" з вулицею, електоратом. Із вулицею він працювати не вміє взагалі. 2 тижні поспіль Офіс президента не знає, як спілкуватися з вуличними демонстраціями, активною частиною суспільства. Це набагато гірше, ніж падіння на 7%.

Його телемарафон не був розрахований на вулицю. Це була вистава. 14 годин нам показували "95 квартал" у хорошому виконанні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7% падіння для Зеленського – це ще дуже позитивно – соціолог

Зеленський спочатку щось заявляє, а потім відходить від своєї позиції. Спочатку заявляв про "формулу Штайнмаєра", що підписав її, а тепер каже, що спочатку - безпека. Президент грає у політичний танець - два кроки вперед, один - назад. Важко зрозуміти його стратегію. Зеленський ухитряється протягом місяця робити прямо протилежні речі. Може, він і намагається, але поводиться дуже сумбурно.

До того ж відчувається страшний кадровий голод. Державників, професіоналів і патріотів в оточенні президента фактично немає.

Українці дуже не люблять панібратства і родинних переваг у політиці та бізнесі. Це порушення суспільної моралі. На жаль, в оточенні президента багато знайомих, друзів і родичів. Значить, не може нікому наказати. Відсутня політична команда, де діють накази, рішення, постанови, які треба виконувати професійно. У політичній діяльності Зеленського занадто багато особистого та мало суспільного", - говорить Небоженко.

Рейтинг президента Володимира Зеленського знизився за один місяць.

Позитивно до діяльності глави держави ставляться 66% українців. При цьому у вересні у Зеленського було 73%, свідчать дані опитування КМІС.

Зараз ви читаєте новину «Політолог назвав проблему Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі