четвер, 16 травня 2019 19:48

Назвали досягнення Порошенка за п'ятирічку

Назвали досягнення Порошенка за п'ятирічку
Президент Петро Порошенко міг узурпувати владу, але не зробив цього. Фото: УНІАН

Найбільші здобутки у парламенті теперішнього скликання має президент Петро Порошенко. Про це Gazeta.ua сказав народний депутат від БПП Валерій Карпунцов.

"Якщо проаналізувати рішення за ініціативами усіх президентів, у Порошенка понад 80 відсотків прийняття законодавчих актів, які подавав у Раду. Він виходив із загальнонаціональними питаннями - квотування українського контенту, закон про мову, томос, постійні рішення щодо армії, із вдосконалення, структурному чи бюджетному наповненню, про зовнішню політику. Те, що відносилося до функціоналу президента, ухвалювалося. Порошенко міг узурпувати владу, маючи більшість у парламенті, силовиків. Звичайно, тут велика роль Арсена Авакова - він був противагою Порошенку. Але він і не хотів підім'яти все під себе. Бачимо це за результатами виборів", - сказав парламентарій.

"Він (Порошенко. - Gazeta.ua) багато чого ініціював. І багато чого не говорив. Зараз з'ясовується – щодо Охматдиту левова частина коштів добудови корпусу - його. Протиповітряна оборона навколо Києва - його кошти", - розповів Кнардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із достроковими виборами Порошенко отримає пристойний результат

Повну версію інтерв'ю з Валерієм Карпунцовим читайте на Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Назвали досягнення Порошенка за п'ятирічку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі