вівторок, 14 травня 2019 19:48

Нардеп із фракції БПП розповів про "біди" Порошенка

Нардеп із фракції БПП розповів про "біди" Порошенка
Президенту Петру Порошенкові треба було міняти людей, які не відповідають посадам. Фото: Reuters

Після програшу на президентських виборах у фракції БПП чекали від Петра Порошенка на "публічну порку винуватих". Про це Gazeta.ua сказав народний депутат Валерій Карпунцов.

"Чекали від президента публічної порки винуватих. Почути прізвища, швидкі звільнення. Очевидна несправедливість завадила Порошенкові виграти. Коли, людина не відповідає посаді, не сприймається як спікер від влади - хоч мед говори. Ну зміни її. Або питання щодо Сергія Семочка (колишнього заступника голови Служби зовнішньої розвідки журналісти звинувачують у тому, що його родина має бізнес в окупованому Росією Криму та російські паспорти. - Gazeta.ua), судової, правоохоронної реформи. Є конкретні прізвища. Той же військовий прокурор (Анатолій Матіос. - Gazeta.ua). Як він може п'ять років перебувати на посаді, служивши у Януковича до останнього дня, до побиття студентів на Майдані? Тільки за дезертирство притягнув 11 тисяч добровольців, строковиків. У нас що 11 тисяч дезертирів? Йшла робота на підрив довіри до влади", - сказав Карпунцов.

"Ще одна біда Петра Олексійовича у тому, що він не вміє делегувати повноваження. Гройсмана асоціюють із Порошенком, тому вся відповідальність лягала на президента.

Так само, як із генеральним прокурором. Не може бути генпрокурор без юридичної освіти і досвіду роботи. Луценко начитаний, грамотний. Але все це поверхнево. Глибоких знань у нього в кримінальному процесі і праві — немає. Подивитися, як у генпрокурора змінюється думка про резонансні злочини. Це навіть не смішно, коли Луценко виходить і каже: Микола Паламарчук (народний депутат з фракції БПП. - ГПУ) — організатор убивства Гандзюк. І цей Паламарчук сидить у залі і що йому робити? Cуспільство ж як сприймає? Якщо сказав генпрокурор, значить це правда. Сьогодні повипускали усіх тихесенько. І це резонансні злочини, які контролює суспільство, активісти, родичі. А що вже казати про решту", - зауважив парламентарій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто в Раді піде на співпрацю із Зеленським

Повну версію інтерв'ю з Валерієм Карпунцовим читайте на Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп із фракції БПП розповів про "біди" Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі