четвер, 18 квітня 2019 00:50

Коломойський розповів про зустріч із Кернесом і повернення в Україну
5

Бізнесмен Ігор Коломойський збирається повернутися в Україну у разі перемоги Володимира Зелеського на виборах президента. Про це він розповів в інтерв'ю програмі "Схеми".

Автор: radiosvoboda.org
 

"Я так збирався і раніше повернутися, але зараз там усілякі випадки. Щоб не було передвиборчих якихось... У мене були плани повернутися в Україну між першим і другим туром, ще до першого. Але у зв'язку з тим, що така гостра політична боротьба, і щоб не вносити сум'яття, переполох, тому я вирішив тут спокійно відсидітися і не нервувати нікого в Україні", – розповів олігарх.

Коломойський живе в Ізраїлі з вересня 2018 року.

"Перебуваю зараз тут в очікуванні того, що мені скажуть мої адвокати у зв'язку з останніми даними, які з'явилися в пресі. У зв'​язку з нібито розслідуванням в США, бо немає ніяких коментарів. Нічого не зрозуміло. Тому адвокати порадили побути тут, поки проясниться ситуація", - сказав він.

Також Коломойський підтвердив, що зустрічався з мером Харкова Геннадієм Кернесом.

Автор: radiosvoboda.org
 

Кернес приїжджав до офісної будівлі, де розміщений офіс Коломойського, 15 квітня. Разом із ним був бізнесмен Павло Фукс.

"Пан Кернес приїхав не сьогодні і не до мене. А приїхав у своїх медичних питаннях. А ми з ним давно не бачились, просто вирішили випити каву", - розповів олігарх.

Однак, за інформацією журналістів, міський голова Харкова прилетів до Ізраїля на один день.

Серед інших візітерів офісу Коломойського - співвласник студії "Квартал 95", бізнес-партнер кандидата в президенти Володимира Зеленського і бізнес-партнер та друг олігарха Тімур Міндіч, гендиректор телеканалу "1+1" Олександр Ткаченко та екс-міністр уряду за президентства Януковича Едуард Ставицький, пишуть журналісти.

Автор: radiosvoboda.org
  Тімур Міндіч
Тімур Міндіч
Автор: radiosvoboda.org
  Олександр Ткаченко
Олександр Ткаченко
Автор: radiosvoboda.org
  Едуард Ставицький
Едуард Ставицький
Також олігарх підтвердив, що зустрічався з колишнім головою Адміністрації президента Януковича Сергієм Льовочкіним.

У Харківській області та Харкові зокрема в 13 з 14 виборчих округів перемогу здобув кандидат у президенти Володимир Зеленський. Його результат коливався від 35 до 40%.

Торік у грудні мер Харкова Геннадій Кернес заявляв про підтримку на виборах діючого президента Петра Порошенка. Серед усіх округів на Харківщині його максимальна підтримка в першому турі склала 13%.

Зараз ви читаєте новину «Коломойський розповів про зустріч із Кернесом і повернення в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі