четвер, 26 березня 2020 02:08

Кличко прокоментував VIP-палати для чиновників

Кличко прокоментував VIP-палати для чиновників
Кличко розповів про VIP-палати. Фото: Кореспондент

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що в київських лікарнях немає VIP-палат для депутатів та інших чиновників на випадок їх захворювання коронавірусом.

"Що стосується VIP-палат, нібито, для депутатів та інших чиновників, у разі їх захворювання коронавірусом - такого немає! Я підняв інформацію за розпорядженням, яке поширюють сьогодні ЗМІ. Зараз з'ясовуємо всі деталі", - написав Кличко у Facebook.

Разом з тим він погодився, що президент України, прем'єр-міністр і глава парламенту повинні мати "певні умови".

"Поки скажу одне: дійсно, завжди так було, що перші особи держави - президент, прем'єр-міністр, спікер Верховної Ради - на випадок захворювання повинні мати певні умови. Окремі палати і щоб поруч перебувала державна охорона. Така практика завжди була. І, до речі, не тільки в Україні. Але такі умови можуть стосуватися виключно керівництва держави", - написав мер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні від коронавірусу померла п'ята людина

Раніше опублікували наказ департаменту КМДА київським лікарням, в якому міститися вимоги до організації окремих палат для осіб, що користуються держохороною. Видання уточнило, що до таких осіб належать президент, прем'єр-міністр, генпрокурор, голова Конституційного суду, міністр закордонних справ.

Зараз ви читаєте новину «Кличко прокоментував VIP-палати для чиновників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі