четвер, 02 жовтня 2014 20:00

"Європейський напрям діяльності "ЗАСТУПа" є єдино вірним для країни", - експерт

"Європейський напрям діяльності "ЗАСТУПа" є єдино вірним для країни", - експерт

За словами аграрного аналітика Андрія Китаєва, вибране "ЗАСТУПом" напрямок євроінтеграції підтримають більшість виборців.

"Розвиток українських фермерських господарств необхідно в контексті підписаної економічної частини Угоди про асоціацію. Серед усіх передвиборчих програм, такий акцент робить тільки партія "ЗАСТУП", що безсумнівно дає їй додаткову фору перед політичними конкурентами", - говорить експерт.

Аналітик стверджує, що в Європі фермери отримують великі пільги і дотації від держави, що робить бізнес успішним та розвинутим. "Я вважаю, що європейський напрям діяльності "ЗАСТУПа" є єдино вірним для країни. Нам давно необхідно було ввести пільгові системи для невеликих сільських підприємств, як це успішно практикується в Європі", - стверджує Андрій Китаєв.

Так, на думку Китаєва, більш всього в залученні інвестицій для модернізації і розвитку виробництва потребують підприємства середнього бізнесу. "Поза сумнівами, шлях європейської інтеграції, передбачений програмою "ЗАСТУПа" отримає широку підтримку не тільки серед аграрного співтовариства, але і серед більшості населення України", - говорить Китаєв.

Він пояснює такий вибір виборців проєвропейським настроєм населення і необхідністю поступової переорієнтації на європейські ринки. Експерт стверджує, що створення стабільного середнього класу сільгоспвиробників позитивно позначиться на економіці країни в цілому і виведе українську продукцію на якісний рівень.

Зараз ви читаєте новину «"Європейський напрям діяльності "ЗАСТУПа" є єдино вірним для країни", - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі