вівторок, 13 серпня 2019 06:51

Серце Олександра Лісогора зупинилося в операційній

Автор: ФОТО З САЙТА WWW.facebook.com
  Олександр Лісогор працював ді-джеєм у столичному клубі ”Зелений театр”. Потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, коли їхав на мотоциклі
Олександр Лісогор працював ді-джеєм у столичному клубі ”Зелений театр”. Потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, коли їхав на мотоциклі

"Саши сегодня не стало. Попал в аварию на мотоцикле. Слетел, его переехала машина. Перелом груди и таза. Отвезли в операционную. Там он и умер", — написав киянин Денис Нічога 1 серпня про свого товариша ді-джея Олександра ЛІСОГОРА. Він помер після ДТП на 34‑му році.

Олександр Лісогор потрапив в аварію на столичному проспекті Перемоги. На своєму мотоциклі підрізав автомобіль, що рухався на зустрічній смузі, і спровокував зіткнення.

— Саша був фанатом їзди на мотоциклі, — говорить друг Валерій Романчук, 43 роки. — Часто ганяв на великій швидкості, інколи порушував правила руху. Казав йому, що добром це не закінчиться. Та він лише відмахувався: "Якщо судилося померти, нікуди від цього не дінешся". Був відчайдушний. Любив веселе життя й авантюри.

Олександр Лісогор працював ді-джеєм. Крутив музику в столичному нічному клубі "Зелений театр". Виступав на нічній сцені фестивалю "Атлас Вікенд". Одруженим не був.

— Сашко був справжнім, — каже Денис ­Ні­чога. ­— З ним завжди приємно спілкуватися. Постійно віддавав оточуючим свою енергію. Любив свою роботу і людей.

З Олександром Лісогором попрощалися у морзі на вул. Оранжерейній у Києві. Поховали у Звенигородці на Черкащині, звідки він родом.

— За день до аварії бачилися з Олександром, — говорить Валерій Романчук. — Він хвалився своїм мотоциклом, розповідав про плани на життя.

Зараз ви читаєте новину «Серце Олександра Лісогора зупинилося в операційній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі