субота, 07 вересня 2019 17:09

Затриманий за розповсюдження дитячого порно повісився в камері

Затриманий за розповсюдження дитячого порно повісився в камері
В ізоляторі тимчасового тримання вкоротив собі віку 32-річний вінничанин. Фото - ТСН

7 вересня в ізоляторі тимчасового тримання вкоротив собі віку 32-річний вінничанин. Його підозрювали у катуванні своїх дітей та розповсюдженні порнографії.

Вінницький міський суд узяв чоловіка під варту, повідомили у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області.

"Сьогодні суд узяв його під варту. Після повернення із засідання в ізолятор тимчасового тримання в одиночній камері підозрюваний вчинив самогубство – повісився на простирадлі", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали киянина, який знімав дитяче порно

Працівники ізолятора надали арештованому першу домедичну допомогу, викликали швидку допомогу, але врятувати його не вдалося.

Законність дій працівників ІТТ перевірить Державне бюро розслідувань.

Чоловіка затримали 5 вересня. У нього на вихованні були двоє всиновлених дітей: 3-річна дівчинка та 5-річний хлопчик. Це діти його колишньої дружини, яку 2017-го судом позбавили батьківських прав. Слідчі встановили, що у вихованні чоловік застосовує до малолітніх дітей фізичне насильство. Крім того, він у групах, у мобільних додатках розповсюджував фото- та відеоматеріали, що містять дитячу порнографію.

Зараз ви читаєте новину «Затриманий за розповсюдження дитячого порно повісився в камері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі