субота, 21 вересня 2019 17:49

Затримали злочинців, які закатували двох чоловіків

Затримали злочинців, які закатували двох чоловіків
На Черкащині затримали зловмисників, які катували і вбили двох чоловіків. Фото: Нацполіція

На Черкащині в полі поблизу автодороги "Київ – Знам'янка" знайшли двох мертвих чоловіків.

На тілах потерпілих були виявлені множинні сліди від ударів і колото-різані рани тіла. Попередньо, чоловіків перед смертю катували. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Правоохоронці почали розшукувати осіб, з якими у загиблих могли бути конфлікти.

"Під час проведення оперативних заходів ми встановили, що до скоєння кримінального злочину причетні двоє жителів міста Черкаси. Надалі встановили, що дійсно у них був конфлікт з потерпілими. Крім того, оперативники з'ясували, що зловмисники поспіхом збираються покинути територію країни", – розповів перший заступник голови Нацполіції - начальник кримінальної поліції Євген Коваль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Група дітей побила пенсіонера лопатою

"Затримали зловмисників за кілька хвилин до їх виїзду з міста. Наразі з підозрюваними працюють слідчі", – додав правоохоронець.

Кримінальне провадження відкрито за статтею про умисне вбивство. Підозрюваним обрали запобіжний захід у вигляді безальтернативного утримання під вартою строком на 60 діб.

В Одеській області жінка вбила кувалдою літню матір. Про смерть 68-річної жительки Біляївки поліцію повідомили лікарі медичного закладу. Пенсіонерку вбила її 37-річна дочка.

Зараз ви читаєте новину «Затримали злочинців, які закатували двох чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі