понеділок, 27 січня 2020 22:09

Висадив уночі посеред дороги - водій автобусу відмовив учасницям АТО вимкнути російський серіал
3

Учасницям АТО відмовили вимкнути російський серіал в автобусі
Фото: Facebook
Учасницям АТО відмовили вимкнути російський серіал в автобусі
Учасницям АТО відмовили вимкнути російський серіал в автобусі

Українська волонтерка, медик Ярина Чорногуз вимагала в автобусі фірми Busfor.ua вимкнути російський телесеріал.

"Щойно ми з Настьонко Конфедерат були змушені зупинити автобус фірми Busfor.ua, ФОП "Раб Т.Б '/ bustrans.", яким їхали з Луцька до Києва на трасі через відмову водія вимкнути російський серіал. Коли я підійшла та ввічливо попросила вимкнути російський серіал, аргументуючи це тим, що я недавно повернулася з зони бойових дій, з лютого їду туди знову, і мені гидко цілу ніч слухати телепродукт окупантів, водій це зробити відмовився", - написала вона у Facebook.

Конфедерат ввімкнула камеру на телефоні і водій спробував вибити телефон у неї з рук. Він заявив, що жінки мають дізнатися думки більшості пасажирів.

"На нас почала кидатися якась жінка, яка їхала назад з Італії і що їй байдуже на каком языке і що ми вбивці, що їздимо на війну, що вона нас туди не посилала. Решта автобуса просто промовчала", - написала медик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "То трупи" – спортсмена обурило засилля російської мови у Буковелі

"Нас двох, волонтерку аерозвідки та госпітальєрку, дорослі зрілі люди, громадяни України, на чолі з водієм погодилися висадити посеред траси, аби далі дивитися у спокої російське кіно", - повідомила учасниця війни на Донбасі.

Вони просять допомогти знайти дані водія та вимагають повернення коштів у фірми.

Мережа магазинів одягу та товарів для дому Zara офіційно відмовилась обслуговувати українців державною мовою. Питання, чому сайт компанії zarahome.com не дає можливості робити покупки українською задав електронною поштою клієнт-киянин. У Zara заявили, що мережа спілкується з українцями виключно російською та англійською мовами.

Зараз ви читаєте новину «Висадив уночі посеред дороги - водій автобусу відмовив учасницям АТО вимкнути російський серіал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі