середа, 25 березня 2020 17:34

Випивали, потім побилися: нові подробиці убивства бізнесмена Старицького

Випивали, потім побилися: нові подробиці убивства бізнесмена Старицького
Ексміністра закордонних справ Леоніда Кожару затримали за підозрою у вбивстві бізнесмена Сергія Старицького. Фото: npu.gov.ua

Поліція оприлюднила відео затримання в Київській області колишнього міністра закордонних справ 57-річного Леоніда Кожари. Його підозрюють в умисному вбивстві столичного бізнесмена 56-річного Сергія Старицького.

Встановлено, що в будинку того дня перебували троє осіб: подружжя і їхній гість. Під час розпивання алкогольних напоїв між чоловіками на кухні сталася сварка, яка переросла в бійку. Згодом господар будинку пішов до спальної кімнати, взяв пістолет і, повернувшись на кухню, вистрілив у товариша, повідомили у відділі комунікації поліції Київщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кожара може отримати довічне – Геращенко

"Причетність Кожари до злочину, який він спочатку намагався видати за самогубство, підтвердили судово-медична, молекулярно-генетична, дактилоскопічна та балістична експертизи. А також проведений правоохоронцями слідчий експеримент", - сказано в повідомленні.

Сьогодні чоловіка затримали і доставили до суду для обрання запобіжного заходу.

Сергій Старицький був головою правління телеканалу "Інтер", останні 13 років — директором рекламного холдингу "Атлантик Груп". Дружив із Леонідом Кожарою майже 40 років, навчалися в одній групі в Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка. 21 лютого Старицький приїхав у гості до Кожар. Дружина ексміністра накрила стола, випили спиртного. Коли пролунав постріл, жінка була в іншій кімнаті. Зайшла на кухню. Гість був мертвий, у руках затиснутий пістолет. Поліцейські зафіксували самогубство, однак справу перекваліфікували на вбивство.

Зараз ви читаєте новину «Випивали, потім побилися: нові подробиці убивства бізнесмена Старицького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі