четвер, 23 січня 2014 15:33

"В морг через кожні півгодини масово звозять трупи активістів" - комендант Євромайдану

"В морг через кожні півгодини масово звозять трупи активістів" - комендант Євромайдану
Фото: nr2.ru

На столичну вулицю Оранжирейна 9, де знаходиться головне бюро судово-медичної експертизи та морг №1, міліція масово звозить сильно понівечені тіла молодих людей. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів один із комендантів Євромайдану.

"Сьогодні зранку в морг на Оранжирейну почали масово звозити трупи. Це не одна машина під'їжджає, а через кожні півгодини буквально. Відомо вже про більш як двадцять трупів. Більшість з них - постраждалі в сутичках на Грушевського, а також може бути хтось із активістів Автомайдану, яких вчора викрали. Це підтвердили нам в самому морзі. Їх працівники просто в шоці. Трупи звозять в кімнату для бомжів та людей без документів. Ніхто з них поки не опізнаний, бо нікого не пускають. Але ж на Оранжерейній 3, є ритуальні послуги. В них є відеокамери. Якщо запросити в них відео - можна дізнатися номери машин, які звозили. А звозив сам "Беркут", - каже комендант.

Зараз, за його словами, приміщення судмедекспертизи оточене міліцією. Нікого не пускають. З'ясовувати обставини поїхали депутатка Олеся Оробець та інші. В самому морзі Gazeta.ua за всіма коментарями порадили звернутися до міліції."Згідно закону трупи надходять до нас лише за постановою правоохоронних органів. Але вашу інформацію ми не підтверджуємо і не спростовуємо", - відповіли в бюро судово-медичної експертизи.

Зараз ви читаєте новину «"В морг через кожні півгодини масово звозять трупи активістів" - комендант Євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі