четвер, 06 грудня 2018 12:40

Подробиці вбивства чоловіка в супермаркеті

Подробиці вбивства чоловіка в супермаркеті
У Харкові в супермаркеті покупець ударив ножем поліцейського. Той у відповідь застосував табельну зброю і вбив нападника. Фото - hk.npu.gov.ua

З'явилися подробиці смертельної стрілянини у харківському супермаркеті.

24-річний чоловік спочатку псував товар і відмовився за нього платити. А потім тричі вдарив ножем 25-річного поліцейського, розповів начальник Управління поліції охорони Харківської області Олег Гронь.

"Чоловік на касі відмовився оплачувати набрані продукти, поводився неадекватно. Наш працівник підійшов, представився, запропонував йому піти до службового приміщення для з'ясування обставин. Там громадянин накинувся на нашого працівника, наніс кілька ножових ударів в область голови, шиї та тулубу. Поліцейський був у бронежилеті, це врятувало його трохи. Поранений правоохоронець застосував зброю", - розповів Гронь, передає "UA:Харків".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві підстрелили поліцейського

За попередньою інформацією, поліцейський вистрілив двічі. Зараз він знаходиться у лікарні через ножове поранення. Лікарі вже зробили йому операцію, стан потерпілого стабільний, загрози життю немає.

Ввечері 5 грудня у супермаркеті на вулиці Шевченка поліцейський був вимушений застосувати табельну вогнепальну зброю після нападу відвідувача. Постраждалі були доставлені до лікарні. Вночі 24-річний нападник помер. Стан здоров'я 25-річного працівника поліції стабільний.

Зараз ви читаєте новину «Подробиці вбивства чоловіка в супермаркеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі