середа, 03 листопада 2010 14:39

Охоронець супермаркету вбив колегу-касирку за прикраси

Охоронець супермаркету вбив колегу-касирку за прикраси

Минулого тижня завершився судовий процес над 21-річним охоронцем магазину "Велика кишеня", що знаходиться у Солом'янському районі Києва. Він родом із Закарпаття, а у столицю приїхав на заробітки. 28 травня цього року він вбив касирку, 22-річну жінку, з якою вони разом працювали у супермаркеті.

Колектив "Великої кишені" був товариським, часто збиралися, разом святкували. Охоронець бачив на касирці дорогі ювелірні прикраси. Дізнався, що її батьки працюють за кордоном. Дівчина на той момент винаймала кімнату у Києві.. Коли господарі вирішили робити ремонт і попросили її звільнити помешкання, вона переїхала до колеги в Жуляни.

На другий день після переїзду охоронець вирішив обікрасти дівчину. Йому не давали спокою її доходи.

Двері квартири в Жулянах зачинялись на хиткий замок. Він самостійно увійшов. Дівчина ще спала. Зазирнув у холодильник, дістав палку сухої ковбаси. "Жирують!" - подумав він.

У цей момент вона прокинулась. Вийшла на кухню. Зі сну не впізнала охоронця. Він не пояснюючи нічого, схопив її за горло і задушив на місці.

Після цього зробив те, заради чого прийшов. Зняв з жертви золоті прикраси, знайшов гроші, забрав всі цінні речі та пішов.

Коли міліція його затримала, колеги в маркеті були дуже здивовані, але речі вбитої підтверджували його провину.

За скоєне умисне вбивство чоловіка посадили до в'язниці на 14 років.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Охоронець супермаркету вбив колегу-касирку за прикраси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі