вівторок, 27 листопада 2018 22:33

Невідомий на трасі розстрілює автомобілі з рушниці

  Невідомий розстрілює автомобілі з рушниці. Фото: Захид.net
Невідомий розстрілює автомобілі з рушниці. Фото: Захид.net

У Львівській області на трасі між селами Боянець і Туринка невідомий з рушниці розстрілює автомобілі.

До правоохоронців звернувся чоловік, який розповів, що в суботу, 24 листопада, його автомобіль ВАЗ-2108 обстріляли. Про це повідомляє Захід.net.

Водночас, за інформацією видання, інші водії в соцмережах також повідомляють про подібні випадки на трасі між селами Боянець і Туринка.

"Крім місця обстрілу, ці випадки об'єднують очевидні сліди від мисливської зброї з лівого боку автомобілів", - йдеться в повідомленні.

Так водій вантажівки Віктор Замлинський розповів, що в ніч на 24 листопада його автомобіль обстріляли невідомі. На фотографії помітні сліди від дробовика неподалік від вікна водія. У свою чергу житель Червонограда Володимир Гуляйгородський опублікував фото автобуса, який також нещодавно потрапив під обстріл на цій ділянці дороги. Він додав, що на момент пострілу в автобусі не було пасажирів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іноземець розстріляв на вулиці свого боржника

Всі постраждалі заявляють, що звернулися до правоохоронців, однак в поліції підтвердили інформацію лише про одну заяву.

 
 

 

У Ковелі на Волині чоловік застрелив свого зятя та його батька, а згодом вчинив самогубство. Відомо, що між чоловіками виникла суперечка через несплачені борги.

Зараз ви читаєте новину «Невідомий на трасі розстрілює автомобілі з рушниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі