четвер, 12 вересня 2019 08:16

Не хотіла зустрічатися: 26-річну українку застрелили в Польщі

Не хотіла зустрічатися: 26-річну українку застрелили в Польщі
На заході Польщі 26-річний чоловік застрелив 26-річну українку, після чого втік до Німеччини. Фото - twitter.com/Lubuska_Policja

У місті Гожув-Великопольський на заході Польщі чоловік застрелив 26-річну українку, після чого втік до Німеччини.

За попередньою інформацією, нападник і його жертва були знайомі. Причиною вбивства називають те, що жінка відмовилася з ним зустрічатися. Про це повідомляє польське видання Interia Fakty.

Трагедія сталася у середу вдень, 11 вересня, в одній з громадських пралень, де жінка працювала. За словами свідків, чоловік увійшов, націлив пістолет на одну з працівниць і вистрілив, після чого втік. Жінку врятувати не вдалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На турецькому курорті вбили українку

"Характер вбивства вказує на те, що воно було скоєно свідомо, спрямовано проти конкретної особи. Свідками трагедії були інші працівники пральні. Поранену співробітницю не вдалося врятувати", - заявив представник поліції Любуського воєводства Марцин Малуда.

Правоохоронці оголосили 26-річного нападника у розшук. Поблизу Берліна місцеві поліцейські перекрили шлях машині зловмисника, той вийшов з автівки і направив пістолет на правоохоронців. Поліція відкрила вогонь і чоловік загинув на місці.

У польському місті Сохачев наприкінці серпня вбили 26-річну жительку Львівщини. До вбивства причетний українець. Після злочину він виїхав на територію України. Польські правоохоронці звернулися за допомогою до Нацполіції та співпрацюють у питанні затримання зловмисника.

Зараз ви читаєте новину «Не хотіла зустрічатися: 26-річну українку застрелили в Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі