вівторок, 23 липня 2019 09:41

Двоє тримали за руки, третій - різав горло: нові подробиці вбивства у Славутичі

Юрій Булат, якого вбили 21 липня у Славутичі, не був журналістом.

Чоловік був військовим, останнім часом обіймав посаду директора у компанії з переробки паперових відходів, повідомляє "Обозреватель".

До Славутича Юрій приїхав, щоб проголосувати на позачергових парламентських виборах і відвідати батьків. Ввечері пішов з друзями до бару.

Знайома загиблого розповіла, що на відео з камери спостереження, видно, що до нього підійшов якийсь чоловік і після недовгої розмови почав його бити. Юрія провокували вийти на вулицю, але він із друзями не піддався на провокацію.

Автор: обозреватель
  Колишній військовий приїхав у Славутич провідати батьків і проголосувати
Колишній військовий приїхав у Славутич провідати батьків і проголосувати

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Охоронці ресторану вбили відвідувача

Близько п'ятої ранку, коли вже бар закривався, компанія вийшла із закладу. На Юрія чекали щонайменше 3 особи, миттєво зав'язалася бійка. Наприкінці двоє з нападників тримали потерпілого за руки, а третій чоловік перерізав Юрію горло. Він помер на місці.

Поліція затримала 2-х підозрюваних. Пізніше знайшли й людину, яка завдала смертельного удару. Він самостійно вийшов на працівників правоохоронних органів.

У автомобілі одного із затриманих виявили та вилучили ніж і кастет. Друзі загиблого заявляють, що у неділю підозрюваних у вбивстві Юрія двічі відпускали і знову затримували.

Автор: обозреватель
  Ніж, яким убили Юрія Булата
Ніж, яким убили Юрія Булата

Кажуть, вбивцями Юрія є люди, які входять до так званої вірменської банди, яку очолюють брати Хачатрян. Підозрюваних звуть Євген Стаханов, Євген Барабаха і Дмитро Рибак.

За словами інших знайомих Юрія, його вбив саме Євген Стаханов, а Дмитро Рибак та Армен Хачатрян тримали чоловіка за руки. Це відомі в Славутичі кримінальні ділки. За чутками, поширюють наркотики і займаються рекетом.

Відкрили кримінальну справу за п. 7 2 ч. ст. 115 "Умисне вбивство". Передбачає ув'язнення до 15 років або довічне.

22 червня 2017-го хлопець грав на синтезаторі у сквері біля Золотих воріт. Це не сподобалося мешканцеві сусіднього будинку Анатолію Чивікову. Вимагав, аби музикант пішов. За хлопця заступився його батько 57-річний Сергій Олійник. У відповідь отримав два удари ножем у живіт та груди. Від отриманих травм помер.

Зараз ви читаєте новину «Двоє тримали за руки, третій - різав горло: нові подробиці вбивства у Славутичі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі