вівторок, 21 травня 2013 12:38

Через блондинку за кермом у Вінниці сміттєвоз зіштовхнувся з маршруткою
5

Фото: Фото Тетяни Щербатюк

21 травня близько 10.30 у Вінниці маршрутка врізалась у сміттєвоз. За словами очевидців винуватиця аварії — жінка за кермом рудої "Чері Кімо". Вона перелаштувалась з крайнього лівого ряду у крайній правий на дорозі у три смуги. В результаті сміттєвоз, що їхав по середній смузі, різко загальмував. А маршрутка "Богдан" врізалась у сміттєвоз. У "Богдана" розбилось праворуч лобове скло, дзеркало. На бампері утворились тріщини та вм'ятини.

"Та жінка на маленькій машині хотіла влізти на паркувальне місце біля лікарні. А правил не знає. Напевне, купили їй і машину, і права. Коли маршрутка врізалась у сміттєвоз, її так трусануло, що я зо всього маху вдарилась у передню ручку на сидінні. Дуже забила щелепу і шию", - 57-річна Любов Омельчук трималася рукою за хворе місце.

Любов Миколаївна запевняла, що в разі хвороби знайде винуватицю аварії.

"Не дай Бог мені скажуть, що щось серйозне, стягну з неї і за лікування, і за моральну шкоду. Нащо сідаєш за кермо, якщо тільки про себе на дорозі думаєш?" - обурювалась постраждала.

"Добре, що стоячих людей в маршрутці не було. А то і руки-ноги поламали б. А ця фіфа побила маршрутку, людей покалічила, водія сміттєвоза перелякала, а самій хоч би хни! Он стоїть її машинка ціленька", - додала 59-річна Тетяна Пелешок, яка теж їхала у маршрутці.

Машини-учасниці ДТП перекрили рух транспорту у бік ринку "Урожай". Легкові автомобілі та автобуси об'їжджали їх по зустрічній смузі. А тролейбуси вимушені були зупинитись на 20  хвилин.

Водії сміттєвоза і маршрутки вирішили міліцію не викликати.

"Це тільки тяганина з судами буде. А толку? А так в мене свідок є, номер її машини я записав. Тепер стягну з неї гроші за ремонт бусика", - зауважив водій маршрутки.

Жінка, що сиділа за кермом "Чері", розмовляла по телефону, розказувала комусь, що її звинувачують в аварії. А потім втекла з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Зараз ви читаєте новину «Через блондинку за кермом у Вінниці сміттєвоз зіштовхнувся з маршруткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі