пʼятниця, 24 січня 2020 14:32

"Я той, хто тебе вб'є" - відвідувач напав на офіціантку з ножем

"Я той, хто тебе вб'є" - відвідувач напав на офіціантку з ножем
Агресивний відвідувач пабу в Полтаві накинувся на офіціантку з ножем. Фото: скрин із відео

У Полтаві п'яний відвідувач напав на офіціантку одного із закладів міської мережі пабів. Нападник відмовився оплатити рахунок, голосно матюкався, а потім із ножем кинувся на працівницю закладу.

Відео з камер спостереження днями опублікували в групі "Полтавські Тротуарні Новини" в соцмережі Facebook.

На ньому видно, як чоловік з ознаками сп'яніння кидається зі столовим ножем на молоду жінку, а потім б'є її ногами та погрожує фізичним знищенням. Усе це - з нецензурною лайкою.

"Ти питала, хто такий Віталя? Віталя - той, хто тебе уб'є, і ти не будеш жити", - погрожував агресивний чоловік, розмахуючи ножем.

Він погрожував відрізати голову офіціантці. Наостанок він скинув руку у нацистському вітанні.

Як виявилося, подія сталася ще в 20-х числах грудня 2019 року. У полтавській поліції повідомили, що за фактом події проводять розслідування. Нападнику інкримінують хуліганство.

В інтернет-виданні Полтавщина назвали прізвище нападника. Це колишній член кримінального угрупування "бригада Басистого" 39-річний полтавець Віталій Воробйов на прізвисько Воробей, добрий знайомий нардепа Іллі Киви. За іншими даними, це колишній водій нардепа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матюкався і погрожував відрізати голову: учасник бійки з Кивою розповів свою версію подій

Агресивного чоловіка супроводжував 34-річний Віктор Безручко. Який, за свідченнями користувачів соцмереж, раніше "займався ігровими автоматами в Полтаві".

З інших подробиць стало відомо, що жінка адміністратор, яка так впевнено заспокоювала "Віталіка", - його дружина. Такі конфлікти відбувалися в пабі і в минулому, тому при черговому скандалі поліцію ніхто не викликав. Саме цим пояснюється відсутність реакції бармена, бездіяльність якого в соцмережах вже встигли жорстко розкритикувати. Хоча поліція кримінальне провадження все одно відкрила. Однак, не виключено, що інцидент "замнуть" і на даний момент у постраждалих вже немає офіційних претензій до Воробйова.

Полтавські ЗМІ з посиланням на реєстр судових рішень повідомляють, що Воробйов 2016 року на вулиці Великотирнівській у Полтаві, перебуваючи в нетверезому стані, спричинив ДТП і залишив місце пригоди.

Зараз ви читаєте новину «"Я той, хто тебе вб'є" - відвідувач напав на офіціантку з ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі