четвер, 10 січня 2019 15:21

"Вдавіться томосом": ведучі російського телебачення сказилися у прямому ефірі

"Вдавіться томосом": ведучі російського телебачення сказилися у прямому ефірі
Ведуча російського шоу Ольга Скабеєва вигукнула "Вдавіться своїм Томосом". ФОТО: 60 минут

У ведучих російської телепрограми "60 хвилин" Євгена Попова та Ольги Скабеєвої сталася істерика через томос про автокефалію, отриманий Україною.

Суперечка почалася з репліки російського політолога Михайла Маркелова. Він заявив, що Україна як держава нібито практично припинила своє існування. Український громадський діяч Гордій Бєлов відповів: "Таку злобу росіян можна легко пояснити отриманням Україною томосу про автокефалію". Тоді у розмову втрутилися Попов та Скабеєва.

"Так нам усе одно, який ви томос отримали!" - вигукнув Попов. "Вдавіться своїм томосом! Почитайте, що саме цей томос вам дає - взагалі нічого, забираючи у вас патріархат!" - підтакнула Скабеєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець обізвав "мавпою" терориста ДНР у телеефірі РФ

Це вже не перший випадок, коли у програмі "60 хвилин" публічно осоромилися. Зокрема, у жовтні Скабєєва та Попов взяли інтерв'ю в Аліни Керової – очевидиці стрілянини в Керченському політехнічному коледжі 17 жовтня. Після ефіру виявилося, що Аліна Керова загинула. У програмі пояснили – людина з інтерв'ю представилася чужим іменем.

Зараз ви читаєте новину «"Вдавіться томосом": ведучі російського телебачення сказилися у прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі